Uw 3D-partner
Van idee tot realisatie. Persoonlijk en Flexibel

Wie zijn wij?

Bij 3D&BIM Projects draait alles om moeiteloos ontzorgen van onze bouwpartners. Als toegewijde professionals zijn we gepassioneerd door 3D-modellering en Building Information Modelling (BIM), en richten we ons volledig op het ondersteunen van architectenbureaus, ingenieursbureaus, bouw- en productiebedrijven.

Wat 3D&BIM Projects onderscheidt, is onze unieke aanpak. Onze werkwijze omvat het opzetten van een parallel 3D-tekenwerkproces, waardoor uw bestaande workflow ongestoord kan doorgaan. U hoeft pas over te stappen naar het nieuwe tekenproces wanneer uw medewerkers er zelf aan toe zijn, wat zorgt voor een soepele overgang.

Met een achtergrond in technische tekeningen en een diepgaande kennis van geavanceerde 3D-technologieën tillen we uw projecten naar een hoger niveau. Onze aanpak begint met een persoonlijk bezoek aan uw locatie, waar we de basis leggen voor een succesvolle samenwerking.

We geloven sterk in open communicatie en transparantie gedurende het hele proces. Door proactief te streven naar innovatieve oplossingen in elk stadium van uw project, kunnen we niet alleen kosten besparen, maar ook de kwaliteit verhogen. Dit resulteert in een soepele uitvoering en uiteindelijk in een resultaat dat de verwachtingen overtreft. Ontdek hoe 3D&BIM Projects uw tekenwerkprocesen kan optimaliseren en u daarmee tijd en geld kan besparen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een verkennend gesprek via: CONTACT